1745
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1745,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.0,burst-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Rólunk

Weboldal készítés

Kedves új Partnerünk!

Köszönjük, hogy érdeklődik irántunk és munkánk iránt. Mi vagyunk az Active Design Csapata.

 

2008 óta foglalkozunk weboldalak megjelenésének- tartalmának és optimalizálásának kialakításával, és fejlesztésével. Az első években elsősorban családtagoknak, barátoknak és ismerősöknek segítettünk megvalósítani és az online világra szabni az elképzeléseiket.
Ahogy teltek az évek, egyre többen kerestek meg bennünket – ismeretlenül is – azzal, hogy alakítsuk ki webes arculatukat.

 

Hálásak vagyunk, hogy az évek során hobbink válhatott hivatásunkká, és nap mint nap jó hangulatban, barátainkkal dolgozhatunk együtt. Ezt is tartjuk legfontosabb erősségünknek. Viták és nézeteltérések nélkül tudunk együtt dolgozni lassan 10 éve, ami tapasztalataink szerint az általunk képviselt minőség esetén elengedhetetlen feltétel.

 

Legyen szó akár egészen egyszerű hobbi weboldalról, vagy egy komplex tevékenységű cég online megjelenéséről és arculatáról, számunkra ugyanolyan jelentőséggel bír, kihívásnak tekintjük és tudásunk legjavát nyújtjuk az elkészítés során.

 

Csapatunk magját Horváth Gábor, Matuszka Levente és Dr. Horváth-Tanka Enikő képezik.

 

Horváth Gábor – online marketing
Matuszka Levente – webfejlesztő, AdWords szakértő
Dr. Horváth-Tanka Enikő – webdesign és tartalom
Csomagajánlataink