11469
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11469,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.0,burst-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Weboldala elkészítésének menete

01
Megkeresés
MEGKERESÉS

Amennyiben elnyerte tetszését szolgáltatásunk, és kiválasztotta a saját maga, vagy vállalkozása számára legmegfelelőbb csomagot, vagy egyéni konstrukciót, kérje ingyenes árajánlatunkat!

02
Árajánlat
ÁRAJÁNLAT

Ezt követően rövid időn belül megküldjük online árajánlat tervezetünket, illetve szükség esetén kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot megrendelése pontosítása érdekében. Az árajánlat az első személyes találkozó alkalmával kerül véglegesítésre.

03
Személyes egyeztetés
SZEMÉLYES EGYEZTETÉS VÉGLEGES ÁRAJÁNLAT, ELŐLEG KIFIZETÉSE

Árajánlatunk elfogadása esetén személyes megbeszélésre kerül sor, ahol lehetőség van minden részlet egyeztetésére, valamint az esetleg felmerülő kérdések megválaszolására. Ezen kívül aláírásra kerül a szolgáltatói szerződés, a 30%-os előleg kifizetésével egyidejűleg.

04
Elkészítés folyamata
AZ ELKÉSZíTÉS FOLYAMATA KAPCSOLATTARTÁSSAL

Munkánk során folyamatosan, rugalmasan egyeztetünk megrendelőinkkel, informáljuk őket az elkészült részfolyamatokról. Fontos számunkra, hogy az általunk készített weboldalak a lehető leginkább tükrözzék a hozzánk fordulók igényeit.

05
Személyes találkozás
ÁTVÉTEL ELŐTTI UTOLSÓ SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS

A weboldal végleges átadását egy ismételt személyes találkozó előzi meg. Itt még egyszer lehetősége van megrendelőinknek, hogy változtatási igényüket kifejezzék, illetve együtt, közösen átnézzük, leellenőrizzük a weboldal működését és tartalmát.

06
Weboldal átadása
WEBOLDAL ÁTADÁSA, KIFIZETÉS

Ez az alkalom egybe eshet az előzővel, vagy lehet akár különálló időpontban is. Az utolsó személyes találkozó alkalmával átadjuk a kész terméket, és annak teljes ára kiegyenlítésre kerül.