11444
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11444,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.0,burst-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
a
Reszponzív weboldalak

Reszponzív weboldalak

A legújabb webtrendek szerint egy modern, minden igényt kielégítő, letisztult weboldalnak egyformán professzionálisan kell megjelennie minden eszközön. Amely oldalak képesek erre, azokat reszponzívnak nevezzük.

 

Felmérések szerint az internetezők legalább akkora hányada használ böngészés, vagy szolgáltatás keresés során okostelefont, tabletet, mint ahány notebook-ot, vagy asztali gépet. A felhasználók, illetve a leendő ügyfelek bizalmának elnyerése érdekében fontos, hogy ezeken az eszközökön is szétesés nélkül jelenjen meg a teljes tartalom és dizájn.

 

Az általunk készített webfelületek természetesen ennek az elvárásnak is maradéktalanul megfelelnek. Megjelenésük teljes körűen optimalizálva van telefonra, táblagépre, laptopra és asztali gépre egyaránt, hogy ezzel is hatékonyabbá, vonzóbbá, és professzionálisabbá tegye cége online megjelenését.
Csomagajánlataink