11730
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11730,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.0,burst-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
a

Google hirdetés

A Google Ads (korábban AdWords) hirdetés jelenleg a piacon elérhető legmodernebb és leghatékonyabb hirdetési módszer.

A Google hirdetés előnyei:

Azonnali megjelenés a Google felületén

A hirdetés beállítását követően vállalkozása azonnal megjelenik a Google találati lista első oldalán, illetve a keresőoldal tetején.

Nincs felesleges kiadás

Mindig előre meghatározhatja, hogy mekkora összeget kíván vállalkozása népszerűsítésére fordítani. Nincsenek rejtett költségek, nincs túlszámlázás. A megadott keretösszeg végén a hirdetése automatikusan inaktiválódik.

Célzott elérés

A megfelelő szakértelem birtokában kifejezetten azokat szólítja meg reklámkampányával, akik potenciális jövőbeni ügyfelei lehetnek. Ezzel pedig jelentős piaci előnyre tehet szert versenytársaihoz képest.

Nyomonkövethetőség

Hirdetésének eredményeit, a kulcsszavakat, a kattintásokat Ön is nyomon követheti saját Google felületén. Ez lehetővé teszi hirdetési stratégiájának finomhangolását, illetve hatékonyságának maximalizálását.

 

Cégünk informatikusai rendelkeznek a Google Ads hirdetés optimalizálásához szükséges tanfolyammal, vizsgával és tanúsítvánnyal. Ez garantálja ügyfeleink számára a lehető leghatékonyabb és legprecízebb megjelenést a Google hirdetési felületén.
Csomagajánlataink